Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

coliflor rebozada / aderezar zumo de tomate

Buenas a todos:

Sé que mi duda es de primero de primaria, pero después del nefasto espectáculo de ayer en mi cena y de escaldarme la lengua catando mi propia catarsis, mejor me resigno y pregunto a los profesionales.

El caso es que ayer quería cenar coliflor rebozada, la puse a cocer y me colgué al teléfono, la saqué cuando yo consideraba que estaba relativamente blanda pero no tanto como para que se me desparramase….pues no, se desparramó entera….. No sé si hubiera sido mejor esperar a rebozar una vez fría (cosa que no hice) o si simplemente lo que yo consideraba que era «su punto de cocción» no lo era….

Por otro lado. ¿Cómo aderezais el zumo de tomate?, yo compro el típico de bote y le echo un poco de sal y pimienta, pero ¿se le puede añadir algo más original?. Me imagino que saldrá más rico si lo preparamos nosotros en vez de comprarlo, pero yo nunca probé. ¿Alguna sugerencia?

Gracias.

 

Compárte esta entrada

Facebook
Twitter
Pinterest

Artículos relacionados